Allereerst willen wij u bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking van het afgelopen jaar! Ook in 2022 blijven we onze productlijn uitbreiden om onze wereldwijde klanten in de maritieme, landbouw- en bouwsector te voorzien van innovatieve en betrouwbare merken. In de bedrijfsupdate van deze maand willen we u kennis laten maken met onze nieuwe samenwerking met SESCO op het gebied van de nieuwste producten voor industriële motoren.

Veelbelovend partnerschap

We werken samen met SESCO, een van de toonaangevende bedrijven voor industriële motoren in Nederland. We zijn er trots op dat we nu nieuwe productcategorieën kunnen leveren aan de scheepvaart, offshore, (generatoren), energieopwekking- en datacenterindustrieën, waaronder verwarmingsapparatuur voor industriële diesel- en gasmotoren, evenals thermostatische kleppen en motorbesturingen. Samen met onze partner zullen we onze klanten kunnen bedienen via twee locaties in Nederland: Rotterdam en Amsterdam.

Natuurlijk zijn ook al onze nieuwe producten gemaakt van materiaal van de hoogste kwaliteit om langdurige en betrouwbare prestaties te garanderen Hieronder zullen wij onze nieuwe productcategorieën alvast kort toelichten:

Het gebruik van elektrische verwarmingen voor het koelwater, smeerolie en batterijen wordt  algemeen erkend als een essentiële manier om betrouwbare en schone motorprestaties te leveren.

Bovendien draagt het ook bij aan een aanzienlijk lagere motorslijtage en verbetert het de prestaties.

In samenwerking met SESCO leveren wij nu koelwater verwarmers, ruimte- en batterij verwarmers, motorblok verwarmers en brandstof- en smeerolie verwarmers.

Een van de meest populaire koelvloeistof verwarmers zijn de TR12 en CSM-verwarmers met grote circulatie van 3 kW tot 12 kW, evenals natuurlijke circulatie tank verwarmers in een breed scala van vermogens van 500 Watt tot 5000 Watt in diverse spanningen,  voor enkele fase of voor 3 fase.

In onze update van maart zullen we onze nieuwe motorverwarmers uitgebreid introduceren.

Murphy niveauschakelaars zijn algemeen bekend en worden in veel motorkoelsystemen, buffer- of expansietanks en andere systemen gebruikt om het niveau van smeerolie, hydraulische vloeistof of dieselbrandstofreservoirs te meten. Het biedt een automatisch alarm en een uitschakelfunctie op een vooraf ingesteld niveau om de motor te beschermen tegen oververhitting door een gebrek aan vloeistof. Er zijn ook modellen beschikbaar (zoals de LM500) die de olie automatisch kunnen bijvullen wanneer deze wordt gebruikt. Murphy niveauschakelaars zijn eenvoudig te installeren, passen in verschillende toepassingen en worden geleverd met een duimklep om vloeistoflekkage te voorkomen. Onze Murphy-niveauschakelaars kunnen het oliepeil handhaven voor motoren van elk formaat en worden daarom vaak gebruikt in de zware industrie.

De ISOV-kleppen zorgen voor een noodstop bij overtoeren van dieselmotoren. Zonder dit soort kleppen kan een mechanisch defect ernstige schade aan de motor veroorzaken.

Onze ISOV-kleppen zijn ontworpen volgens de hoogste standaard en worden gebruikt in zowel onshore als offshore boor-, zee-, mijnbouw- en constructie-industrieën.

De thermostatische kleppen kunnen de vloeistofstroom in motoren sturen op basis van vooraf ingestelde temperaturen. Het element binnenin (dat een roestvrijstalen huls activeert om de stroming te regelen) kan worden vervangen. Het is compact, kan in elke positie worden gebruikt en is dus eenvoudig te installeren. Er is een grote verscheidenheid aan kleppen voor water- en olietemperatuur regeling beschikbaar. Wij bieden thermostatische kleppen aan met een druk tot 34.5 bar, in maten van ½” tot 6”.

Ook goed om te weten is dat wij tevens vervangende elementen voor AMOT thermostatische kleppen kunnen leveren tegen een betaalbare prijs.

Abonneer u op onze bedrijfsupdate of volg ons op LinkedIn om de komende maanden meer te weten te komen over onze nieuwe productlijn. Interesse in onze nieuwe productcatalogus? Stuur ons een berichtje voor meer informatie!