ERZENDING

Als verzendmogelijkheden biedt BermanTec u standaard- en expresszendingen met DHL-Paket, DHL-Express en UPS aan. Om de verzendkosten weer te geven plaatst u het gewenste artikel in de winkelwagen en voert u het afleveradres in. De werkelijke kosten worden automatisch berekend.

De niet-bindende standaard levertijden zijn (na het plaatsen van uw bestelling)
– binnen de EU ca. 1-5 dagen (afhankelijk van de locatie)
– VK en VS ca. 3-4 dagen
– Rest van de wereld ca. 5 dagen

Op verzoek bieden wij ook de verzendmogelijkheid voor levering op de volgende werkdag. Neem voor speciale vragen over verzending contact op met een van onze collega’s. Wij kunnen u dan een verzendoplossing op maat aanbieden.

RETOUREN

Over meer dan 99% van onze verkochte artikelen ontvangen wij gelukkig geen klachten! Toch kunnen er soms gebreken zijn. Neemt u bij problemen alstublieft direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen.

Retour procedure:

  • In het geval van een retour zullen wij op verzoek van de klant een “elektronisch retouretiket” verstrekken en deze naar een door u opgegeven e-mailadres sturen. De verzendkosten worden alleen vergoed indien de klacht terecht is, en deze door gebruik van het “elektronisch retouretiket” van DHL Post naar ons teruggestuurd is, of met een van te voren door ons bevestigde andere manier van verzenden.
  • Stuur het defecte artikel zo compleet mogelijk met accessoires op, dat wil zeggen met alle onderdelen die u bij de levering van ons heeft ontvangen. Dit omvat het item zelf, de originele doos, schroeven, moeren, kabels, etc.
  • Gebruik voor het retourneren een verpakking die geschikt is om de goederen te beschermen tegen de typische transportgevaren.
  • Voeg een gedetailleerde beschrijving van de fout en een kopie van de factuur toe. Dit vereenvoudigt en versnelt het proces.

Wij zorgen ervoor dat uw garantie aanvraag zo snel mogelijk wordt ingediend en beoordeeld zal worden, en – indien nodig – doorsturen naar de fabrikant.

Stuur de retourzending naar het volgende adres:

P.A. Berman Techniek B.V.

  • Adres:Veldkersweg 34, 3053JR Rotterdam, Nederland
  • Informatie en vragen:+31 (0)10-4610677