Welcome bij BermanTec!

Berman Techniek bestaat al sinds 1980 en we zijn trots om ons 43-jarig jubileum dit jaar te vieren. Al sinds het begin is Berman de betrouwbare keuze voor de maritieme, scheepvaart, zware industrie, landbouwmachines en transportindustrie.

BermanTec werd gelanceerd om een een-stop-shop te creëren voor dynamo’s, starters, solenoïden, elektromotoren, schakelaars en nog veel meer. Neem contact op met ons Nederlandse of Duitse kantoor als u met ons wilt praten ons of als u een speciaal verzoek heeft!
Wij helpen u graag met uw technische uitdaging!

Het Berman-Team

Ons producten aanbod:

Grootvermogens alternatoren van DelStar hebben een innovatief borstelloos ontwerp dat in combinatie met hun zware constructie ideaal is voor veeleisende toepassingen in noodvoertuigen, landbouw, mijnbouw, bouw en scheepvaart. Hun hoge efficiëntie betekent dat meer energie wordt gegenereerd in plaats van verspilling van warmte.

Wij leveren ook het hele gamma van Prestolite Electric, dat een wereldwijde fabrikant is van alternatoren, starters, elektrische hulpmateriaal en diensten voor de transportsector Industrie en de militaire industrie. Prestolite Het heeft een sterke erfenis die teruggaat tot 1911, en omvat de merken Leece-Neville, Motorola, Butec en Lucas CAV, wat resulteert in een lange geschiedenis van technische uitmuntendheid en innovatieve producten.

Onze productportefeuille omvat meer dan 1500 verschillende starters en dynamo’s voor Amerikaanse toepassingen zoals AC Delco, Chrysler, Ford (Motorcraft) en Japanse toepassingen zoals Nippon Denso, Hitachi, Mitsubishi, Nikko en Sawa Fuji. zijn Ook voor Bosch of Mahle (Letrika/Iskra) in deze segmenten bent u bij ons aan het juiste adres.

Cole Hersee producten, onder andere continu- en wisselrelais, diverse soorten schakelaars (zoals batterij-, trek en wipschakelaars), circuit-breakers etc., gebruikt in alle soorten zware voertuigen, pleziervaartuigen en bouwmachines.

En tevens zijn we distributeur van Elettrostart solenoids: stopmagneten voor continue of kortstondig gebruik, die vooral worden gewaardeerd om hun superieure prestaties qua kracht en slag (tot 50 mm), ondanks hun relatief kleine afmetingen.

Heeft u een technische uitdaging die wordt niet afgedekt, neem dan direct contact ons met ons op en wij ondersteunen u zijn graag vanuit ons Nederlandse of Duitse kantoor!

BermanTec – gives you the right energy

Our 40+ years celebration Team

Ton is onze oude BermanTec-kampioen. Hij kwam in 1986 bij ons team! Een wandelende bibliotheek met alternator- en starterkennis. Trotse vader van 2 (volwassen) kinderen en een echte muziekliefhebber. Ton kan nergens heen zonder zijn favorieten, daarom brengt hij de muziek naar ons kantoor!

Ton

Technische verkoops

info@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Franks technische en commerciële ondersteuning aan onze Duitstalige klanten kent geen grenzen, en met zijn meer dan 25 jaar bij BermanTec is een andere bibliotheek met informatie. In zijn vrije tijd traint hij graag en staat hij overal bekend als de beste vader ooit.


Frank

Technische verkoops

kontakt@bermantec.com

+49 (0) 2839 - 56 88 120
Tim is de meest ondernemende geest in huis en combineert zijn liefde voor technologie en zakendoen bij BermanTec! We weten dat hij van boten houdt, maar bovenal is hij een geweldige vader van 3 kinderen.

Dit is een derde jaar voor Tim om deel uit te maken van het team van Berman Techniek.
Tim

Teamdirecteur

Tim@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Eric is toegetreden tot ons technisch verkoopteam, waarbij zijn jarenlange ervaring in het werken met auto's en vrachtwagens een schat aan kennis met zich meebrengt, waar onze klanten enorm van zullen profiteren.

In zijn vrije tijd vind je Eric op het water, luistert naar muziek of brengt hij tijd door met zijn gezin.
Eric

Technische Verkoop

info@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Manuela is verantwoordelijk voor de boekhouding en administratie.

En ook voor Manuela is dit een derde jaar om deel uit te maken van Beman Team.
Manuela

Boekhouding

Admin@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Inara is onze echte digitale Wizkid. Ze is de stuwende kracht achter onze website, digitale marketing en online activiteiten. Met een speciale interesse in AI en data science is ze het equivalent van een serieuze hacker

Dit is het vijfde jaar dat ze deel uit maakt van het Berman Techniek-team.
Inara

E-commerce development

webshop@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Maria weet alles van internet! Ze is onze betrouwbare technische ondersteuning en zorgt ervoor dat onze klanten toegang hebben tot een website die te allen tijde soepel werkt. Maria is ook super sportief, ze doet aan snowboarden, atletiek en tennist graag
Maria

Tech support

mr@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677