Welcome bij BermanTec!

Berman Techniek bestaat al sinds 1980 en we zijn trots om ons 43-jarig jubileum dit jaar te vieren. Al vanaf het begin is Berman de betrouwbare keuze voor de maritieme, scheepvaart-, transport-, landbouw- en zware industrie.

BermanTec werd opgericht om een one-stop-shop te creëren voor dynamo’s, starters, solenoïden, elektromotoren, schakelaars en nog veel meer. Neem contact op met ons Nederlandse of Duitsekantoor als u vragen of een speciaal verzoek heeft! Wij helpen u graag met uw technische uitdaging!

Het Berman-Team

Ons producten aanbod:

De grote vermogensdynamo’s van Delstar hebben een innovatief borstelloos ontwerp dat in combinatie met hun robuuste constructie uitermate geschikt is voor veeleisende toepassingen in noodsituatievoertuigen, landbouw, mijnbouw, bouw en scheepvaart. Hun hoge efficiëntie zorgt ervoor dat er meer energie wordt opgewekt in plaats van dat er warmte verloren gaat.

Wij bieden ook het volledige assortiment van Prestolite Electric aan, een wereldwijde fabrikant van dynamo’s, startmotoren, elektrische componenten en diensten voor de transport- en militaire industrie. Prestolite heeft een lange historie die teruggaat tot 1911 en omvat de merken Leece-Neville, Motorola, Butec en Lucas CAV. Dit resulteert in technische excellentie en innovatieve producten.

Ons productportfolio omvat meer dan 1500 verschillende startmotoren en dynamo’s voor Amerikaanse toepassingen zoals AC Delco, Chrysler, Ford (Motorcraft), en Japanse toepassingen zoals Nippon Denso, Hitachi, Mitsubishi, Nikko en Sawa Fuji. Ook voor Bosch of Mahle (Letrika/Iskra) kunt u bij ons terecht.

Cole Hersee-producten, waaronder continue en wisselrelais, diverse soorten schakelaars (zoals accu-, trek- en tuimelschakelaars), zekeringen etc., worden gebruikt in allerlei zware voertuigen, pleziervaartuigen en bouwmachines.

Daarnaast zijn we ook distributeur van Elettrostart-solenoids: stopmagneten voor zowel continu als kortstondig gebruik, die vooral gewaardeerd worden vanwege hun indrukwekkende kracht en slag (tot 50 mm), ondanks hun compacte afmetingen.

Heeft u een technische uitdaging of product vraag? Neem dan direct contact met ons op en we staan klaar om u te ondersteunen vanuit ons kantoor in Nederland of Duitsland!

BermanTec – gives you the right energy

Our 40+ years celebration Team

Ton is onze oude BermanTec-kampioen. Hij kwam in 1986 bij ons team! Een wandelende bibliotheek met alternator- en starterkennis. Trotse vader van 2 (volwassen) kinderen en een echte muziekliefhebber. Ton kan nergens heen zonder zijn favorieten, daarom brengt hij de muziek naar ons kantoor!

Ton

Technische verkoop

info@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Franks technische en commerciële ondersteuning voor onze Duitstalige klanten kent geen grenzen. Met meer dan 25 jaar ervaring bij BermanTec is hij een levende informatiebron geworden. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om te trainen en staat hij bekend als de ultieme vader.
Frank

Technische verkoop

kontakt@bermantec.com

+49 (0) 2839 - 56 88 120
Tim is de meest ondernemende geest in huis en combineert zijn liefde voor technologie en zakendoen bij BermanTec! We weten dat hij van boten houdt, maar bovenal is hij een geweldige vader van 3 kinderen.

Dit is het derde jaar dat Tim deel uit maakt van het team van Berman Techniek.
Tim

Teamdirecteur

Tim@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Eric is toegetreden tot ons technisch verkoopteam, waarbij zijn jarenlange ervaring in het werken met auto's en vrachtwagens een schat aan kennis met zich meebrengt, waar onze klanten enorm van zullen profiteren.

In zijn vrije tijd vind je Eric op het water, luistert naar muziek of brengt hij tijd door met zijn gezin.
Eric

Technische verkoop

info@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Manuela is verantwoordelijk voor de boekhouding en administratie.

En ook voor Manuela is dit haar derde jaar als deel van het Beman Team.
Manuela

Boekhouding

Admin@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Inara is onze echte digitale Wizkid. Ze is de stuwende kracht achter onze website, digitale marketing en online activiteiten. Met een speciale interesse in AI en data science is ze het equivalent van een serieuze hacker

Dit is het vijfde jaar dat ze deel uit maakt van het Berman Techniek-team.
Inara

E-commerce development

webshop@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677
Maria weet alles van internet! Ze is onze betrouwbare technische ondersteuning en zorgt ervoor dat onze klanten toegang hebben tot een website die te allen tijde soepel werkt. Maria is ook super sportief, ze doet aan snowboarden, atletiek en tennist graag
Maria

Tech support

mr@bermantec.com

+31 (0) 10-4610677