Beste relatie,

In deze maandelijkse nieuwsbrief van BermanTec informeren wij u graag over onze nieuwste producten, de laatste technische inzichten, interessante beurzen en ons brede assortiment aan professionele, kwalitatief hoogwaardige producten. In deze februari-mailing willen we de Elettrostart stopmagneten in de spotlights zetten.

Elettrostart stopmagneten:
duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar

Elettrostart stopmagneten staan ​​bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende kwaliteit tegen een zéér aantrekkelijke prijs! Bermantec biedt het volledige assortiment Elettrostart stopmagneten en bijbehorende hulpstukken aan. Omdat we onze stopmagneten rechtstreeks vanuit ons magazijn in Rotterdam verkopen en verzenden, kunnen wij u een snelle levering garanderen naar vrijwel elke bestemming in Europa.

Elettrostart stopmagneten kunnen worden aangesloten met behulp van een standaard M6 of M8 draadstang. Dit alles maakt ze tot een zeer aantrekkelijk en betaalbaar alternatief voor grote merken zoals Kubota, Iveco, Cummins en Woodward.

Een breed scala aan toepassingen

De meest voorkomende functie is de  “aan- en uitschakeling”. Deze stopmagneten, voorzien van slechts een enkele spoel, zijn verkrijgbaar in 12V en 24V versies. Ze worden vaak gebruikt om de brandstoftoevoer naar een motor te regelen en af ​​te sluiten. Vaak  gebruikt in de scheepvaart –  bijvoorbeeld voor het bedienen van boegschroeven- , in de landbouw, in de industrie of in andere situaties die de hoogste betrouwbaarheidseisen stellen. Andere toepassingen zijn onder meer deurvergrendelingssystemen. Ook voor continu gebruik bieden wij diverse uitvoeringen aan die zijn voorzien van een tweede houdspoel en daardoor in staat zijn de plunjer in de eindpositie te fixeren. Voor maritieme toepassingen hebben we speciale geïsoleerde versies beschikbaar.

Aantrekkelijke nieuwe mogelijkheden

Een recente toevoeging aan ons assortiment zijn de 24 V magneten voor vasthouden en heffen. Ze kunnen worden gebruikt als elektromagneten die onder optimale omstandigheden tot 350 kg kunnen heffen en vasthouden. Met deze magneten ontstaat een geheel nieuwe reeks innovatieve, industriële toepassingen.

De hoogste standaarden tegen betaalbare prijzen

C.E.I. “Costruzioni Elettromagnetiche Industriali” vertegenwoordigt een lange traditie van hoogwaardige Italiaanse productie. In de loop van meer dan 50 jaar heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stopmagneten en magneten voor het vasthouden en heffen voor industriële en andere toepassingen. De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit, de innovatieve benadering van de productie en de aantrekkelijke prijs hebben het merk gevestigd als een wereldwijde leider in de markt.

Bekijk hier ons hele assortiment C.E.I. producten.

We houden u ook op de hoogte van het laatste nieuws en productreleases via LinkedIn. Wij kijken ernaar uit om met u in contact te komen!

Vriendelijke groeten,

Het BermanTec-team