Over Prestolite Electric

Al sinds 1980 zijn we officieel dealer van Prestolite, ook wel bekend als Leece Neville, en we zijn er trots op dat we al zo’n lange en betrouwbare samenwerking hebben. Sinds de start leveren we deze uitstekende producten aan onze klanten. Ook vele andere grote merken vertrouwen op Prestolite, zoals: Scania, MAN, Iveco, Cummins, CAT, MTU. Met meer dan 1700 patenten op hun naam levert Prestolite altijd nieuwe en innovatieve producten, ongeacht voor welke toepassing.

Met een productie van meer dan 700.000 stuks per jaar hebben we een groot assortiment aan producten en natuurlijk de mogelijkheid om snel en op tijd te leveren. Prestolite hanteert zeer strikte kwaliteitsnormen voor alle producten die op de aftermarket worden verkocht.

Alternators van Prestolite /
Leece Neville / Motorola

BermanTec biedt een breed assortiment alternatoren van Prestolite. De Prestolite alternatoren worden toegepast in veel verschillende industrieën, zoals de auto-industrie, zware vrachtwagens, bussen, bouw, landbouwvoertuigen, off-road voertuigen en uiteraard de scheepvaart.
Startmotoren van Prestolite /
Leece Neville

BermanTec biedt een breed assortiment betrouwbare en hoogwaardige Prestolite starters die zich kenmerken door hun lange levensduur. Wereldwijd toegepast op bedrijfsvoertuigen en off-road toepassingen. Het maakt niet uit of uw startmotor wordt gebruikt op een dieselmotor of een motor met elektrische ontsteking - er is altijd een klantgerichte en passende oplossing beschikbaar.

Het Handraulic Startsysteem van Prestolite

Het Prestolite handraulic start systeem maakt gebruik van een combinatie van pneumatische en hydraulische principes om energie op te slaan en vrij te geven voor het starten van de motor. De essentiële onderdelen zijn verbonden door hogedrukslangen. De starteenheid wordt met een montagebeugel aan het vrije uiteinde van de motor bevestigd en de motorsteun wordt met een geschikte adapter aan de krukas bevestigd.