Geachte klant,

Welkom bij onze BermanTec-nieuwsbrief van juni 2021. Het oogstseizoen is begonnen, dus dit is het juiste moment om uw landbouwmachines te controleren op onderhoud en reparaties. Bestellingen die wij verzenden binnen de Benelux proberen wij altijd binnen een werkdag bij de klant te krijgen, zodat u geen oogsttijd hoeft te verliezen. In de nieuwsbrief van deze maand zullen we ons concentreren op starters, dynamo’s en reparatiesets voor uw tractoren en maaidorsers.

Maaidorsers

Maaidorsers worden vaak genoemd als één van de belangrijkste landbouwuitvindingen van de vorige eeuw. Moderne maaidorsers kunnen momenteel meer dan 80 verschillende gewasvariëteiten oogsten. Het is een essentieel onderdeel van het oogstprogramma van boeren, dus het is erg belangrijk dat het optimaal functioneert om uw oogst te maximaliseren.

Startmotoren voor maaidorsers

Deze Prestolite starter uit de M105R serie is een 12 Volt / 5.0kW starter en is geschikt voor de populaire Jaguar serie van Claas. Deze 246-31112 – 12V, 4.8kW starter een 12 Volt / 4,8kW starter wordt gebruikt op John Deere maaidorsers. Het is een vervanging voor de DENSO PA90-serie. Voor Deutz, Claas, ABG, Bomag, Liebherr en andere merken verkopen wij vaak deze krachtige powerful Prestolite 4kW starter.

Vraag hier een offerte en levertijd aan voor deze starters.

Alternatoren

Bij BermanTec leveren we verschillende dynamo’s en in deze nieuwsbrief willen we enkele van onze meest populaire modellen voor maaidorsers uitlichten.

De 110-565 Prestolite dynamo is compatibel met New Holland maaidorsers. We hebben dit 12 Volt, 185A model nu op voorraad, klik hier om een ​​offerte aan te vragen. Nu ook te bestellen als geïsoleerde SCJ2231, als 12V – 160A variant. Reserveonderdelen nodig? Voor bovenstaande modellen bieden wij een dynamo reparatieset K183103997S aan die u hier kunt vinden.

Ook kunnen wij een gloednieuwe originele Bosch 0124625029 dynamo voor John Deere maaidorsers leveren, neem contact met ons op voor meer informatie

Onderscheidende wereldwijde merken

Al ruim 41 jaar bieden wij onze klanten de meest betrouwbare merken in de branche. Wij leveren dynamo’s en starters voor alle belangrijke agrarische merken, zoals New Holland, John Deere, Deutz, Claas, Liebherr en nog vele andere merken.

Andere landbouw- en bouwmachines

Wilt u uw tractoren, wielladers, graafmachines, walsen of andere machines repareren? Wij bieden oplossingen voor een breed scala aan toepassingen en merken. Bij BermanTec zorgen we ervoor dat we de juiste componenten leveren voor al uw machines. Heeft u vragen over een andere machine? Neem hier contact met ons op!

Ook houden  we u  via LinkedIn op de hoogte van het laatste nieuws en productreleases.

Wij kijken ernaar uit om met u in contact te komen!

Vriendelijke groeten,

Het BermanTec-team