Delco Remy Collectie BermanTec

Begin deze maand hebben we onze Mitsubishi-collectie uitgelicht. Vandaag willen we u kennis laten maken met onze uitgebreide Delco Remy-productlijn en onze ervaringen delen over dit betrouwbare merk, de producten en de vele toepassingen. Heeft u na het lezen nog vragen? Neem hier contact op met ons verkoopteam, we staan ​​klaar om u te helpen!

 

Van Delco Remy tot Remy internationaal

Delco Remy, nu bekend als Remy International, is een bekende Amerikaanse fabrikant en distributeur van zowel lichte als zware startmotoren en dynamo’s. Het grootste deel van hun heavy-duty productlijn wordt verkocht onder de merknaam Delco Remy (die eigenlijk onder licentie is van General Motors).

Snel weetje: om te bewijzen hoe goed hun startmotoren waren, stuurden de gebroeders Remy in 1909 twee mannen op een 9.700 km lange reis.

Met ingebouwde stroomonderbrekers zijn Delco Remy-startmotoren gemaakt om elk voertuig te ondersteunen, van schoolbus tot zware landbouwmachines. Delco Remy startmotoren staan ​​bekend als betrouwbaar en duurzaam. Bij BermanTec bieden we een verscheidenheid aan startmotoren voor een volledige toepassingsdekking. Bekijk hieronder onze volledige Delco Remy-catalogus.

Wij bieden zowel originele als vervangende Delco Remy startmotoren aan. Hieronder hebben we enkele favorieten van onze klanten uitgelicht. De 29MT-serie met tandwielreductie is verkrijgbaar in een 12V- en 24V-variant, met 9, 10 of 11 tanden. De serie 50MT bestaat uit startmotoren met rechte aandrijving, bij ons verkrijgbaar in 12 en 24 Volt. Deze startmotor heeft de mogelijkheid om motoren tot 29,5 liter te starten.

Deze 24 Volt startmotor is voorzien van een tandwiel met 11 tanden en draait rechtsom. Het maakt deel uit van de 29MT-serie.

Nog een startmotor uit de 29MT-serie, deze wordt vaak gebruikt op bouwmachines, vrachtwagens, bussen en andere industriële motoren.

Deze startmotor is een 50MT-model, 24V, 11 tanden, en dubbel geïsoleerd uitgevoerd.

Het is toepasbaar voor gebruik op een reeks Caterpillar-machines, zoals bulldozers, laders en scheepsmotoren.

Delco Remy dynamo’s worden gebruikt in alle soorten landbouw-, bouw- en bedrijfsvoertuigen. (Hun) Deze dynamo’s staan ​​bekend als brandstofzuinig. Hun collectie omvat dynamo’s van 70 tot 450 Ampère in de 12V- en 24V-versies.

Snel feit: nieuwe Remote Sense-technologie kan de oplaadtijd van de batterij tot 50% verkorten

Deze 24 V, 50A Delco Remy OE Dynamo is onderdeel van de 13SI serie.

Deze zeer efficiënte dynamo maakt deel uit van de 36SI-serie. Het is geïsoleerd, 105 Ampère, met een maximale snelheid van 10.000 RPM continu.

Deze originele Delco is ook een 36SI-serie dynamo. Met negatieve polariteit kan het zowel rechtsom als linksom draaien.

Waarom BermanTec?

Als langdurige Delco Remy-partner in de EU-regio hebben we jarenlange ervaring opgebouwd in het werken met heavy-duty dynamo’s en startmotoren. Wij delen onze kennis graag met u!

Neem contact met ons op voor informatie over toepassingen, productdetails, levertijden, kortingen en al uw andere vragen.

Onze complete Delco Remy collectie vindt u hier👇