BOSCH BIJ BERMANTEC

In dit artikel lichten we ons leveringsprogramma voor Bosch vervangende producten toe. We bieden een uitgebreid assortiment vervangende onderdelen, van heavy duty dynamo’s en starters tot stopmagneten en poelies. Op onze website staat bij al onze producten duidelijk vermeld welke Bosch serie ze kunnen vervangen, zodat onze handige zoekfunctie u direct naar de producten kan leiden die u nodig heeft. Meer hulp nodig? Neem hier contact met ons op.

WAAROM BERMANTEC VOOR BOSCH-PRODUCTEN

Al tientallen jaren loopt Bosch voorop in de automobiel- en heavy duty industrie. Als ‘s werelds grootste fabrikant van dynamo’s en starters staat het merk Bosch voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Aan Bosch -producten hangt echter een prijskaartje. Bij BermanTec bieden we daarom betaalbare oplossingen door vervangende modellen van dezelfde hoge kwaliteit en duurzaamheid te leveren en dat voor een fractie van de prijs.

Snel feit: het bedrijf Bosch werd in 1886 opgericht door Robert Bosch en werd al snel de enige leverancier van betrouwbare ontstekingsapparaten voor auto's.

Prestolite – een betrouwbare Bosch-vervanging

Prestolite is een wereldwijde leverancier van elektrische apparatuur voor de transport-, scheepvaart-, landbouw- en bouwsector. Het biedt een passende oplossing voor veel Bosch dynamo’s, starters en andere motorcomponenten.

VERVOER

Prestolite kan Bosch starters vervangen voor bus- en touringcarmotoren van merken als MAN, Mercedes Benz, Volvo en vele anderen. Een van de Prestolite vervangers die vaak wordt aangeschaft is een vervanger voor de 24V Bosch KB-Series. MAN 18.310 en MAN EL222, Mercedez Benz Citaro-bussen en Volvo B7L (een enkeldekker en dubbeldekker die op het vasteland van Europa wordt gebruikt), zijn enkele van de voertuigen die deze Bosch-starter gebruiken.

Voor populaire vrachtwagenmodellen zoals de DAF 95 en XF95, Iveco’s Eurocargo en Mercedes Benz Axor, Atego en 814 wordt de Bosch starter 231-Serie gebruikt. Voor dit model biedt BermanTec robuuste en duurzame vervangingsmodellen in verschillende spanningen.

Heavy Duty TOEPASSING:

Ook leveren wij Prestolite vervangende starters voor de Bosch heavy duty QB-serie. Deze 24V, 9.0kW starters zijn inzetbaar voor bedrijfswagens van merken als Magirus-Deutz en Poclain, een bedrijf dat bekend staat om zijn hydraulische motoren. Zowel DEMAG, KHD als de GE Jenbacher gasmotoren kunnen worden uitgerust met deze Prestolite starter, die u hier kunt vinden.

Snel feit: Bosch is de grootste fabrikant van dynamo's en starters ter wereld.

Originele Bosch-nummers:0001510017000151002100015100390001510025
Prestolite-nummers:861043861044861048861054
De tabel illustreert originele Bosch-nummers die kunnen worden vervangen door Prestolite-starters, met bijbehorend Prestolite-productnummer. Ga voor meer informatie over welke alternatieven wij voor Bosch aanbieden naar onze website of stuur ons een e-mail met uw Bosch-productnummers, wij nemen binnen een dag contact met u op voor de juiste vervangende modellen.

ALTERNATOREN, SOLENOIDEN EN ANDERE COMPONENTEN

Bosch heeft een breed scala aan originele producten en bij BermanTec zijn we er trots op een van de grootste productcatalogi in Europa te hebben, met meer dan 250 Bosch-vervangingsonderdelen, waaronder complete dynamo’s en starters, maar ook stopmagneten, diodesets, spanningsregelaars, rotors, stators en meer. Bekijk hieronder ons volledige Bosch -programma.

Ook houden we u via LinkedIn op de hoogte van het laatste nieuws en productreleases.

Wij kijken ernaar uit om met u in contact te komen!

Met vriendelijke groeten,

Het BermanTec-team