Beste relatie,

In deze maandelijkse nieuwsbrief van BermanTec informeren wij u graag over onze nieuwste producten, de laatste technische ontwikkelingen, interessante beurzen en ons brede aanbod aan professionele, kwalitatief hoogwaardige producten. Deze maand vertellen we u graag meer over onze unieke DelStar alternatoren.

Al meer dan 10 jaar biedt BermanTec met trots DelStar-alternatoren aan onze klanten, een partnerschap dat teruggaat tot 1988. Sterke, langdurige partnerschappen is waar we naar streven. Hierdoor zijn wij de belangrijkste Europese importeur en distributeur van de unieke serie DelStar alternatoren.

Waar andere dynamo’s stoppen
– daar start DelStar

Solide, duurzaam, veilig en geschikt voor elk type zware industrie, daar gaan deze alternatoren over. Ze beginnen letterlijk waar vele anderen stoppen: van 140 tot meer dan 600 ampère. De DelStar-alternatoren worden voornamelijk gebruikt in de maritieme sector en krijgen de voorkeur vanwege hun uitstekende laadeigenschappen. Zelfs bij lage snelheid zorgen de dynamo’s voor een hoog vermogen en een vroege start van het opladen. Bekende merken zoals CAT gebruiken onze DelStar-alternatoren.

BermanTec levert de 161, 170, 180, 250, 300 en 400 serie, evenals de speciale Mastervolt serie. De Mastervolt line kan zowel op grote (vracht-) schepen als op jachten worden ingezet. Er zijn ook systemen voor de pleziervaart, industrie, beroepsvaart en zelfs campers, caravans of expeditiewagens. Bezoek onze website voor meer details of shop hier.

Bedankt voor uw bezoek aan Shipping Technics Logistics 2020!

Ondanks de omstandigheden waarin we ons bevinden, waren we dankzij Covid-19 erg blij een groep klanten en geinteresseerden te mogen verwelkomen op onze stand tijdens de Shipping Technics Logistics in Kalkar, Duitsland. Het was goed om jullie weer te zien en onze nieuwste producten te laten zien. We houden graag contact, en nodigen jullie uit om ons ook op LinkedIn te volgen!

Geïnteresseerd in onze producten en service? Kijk dan eens op onze website en volg ons op LinkedIn voor meer informatie.
Berman Booth Klakar 2020

Vriendelijke groet,

Het BermanTec-team