Beste relatie,

In deze maandelijkse nieuwsbrief van BermanTec informeren wij u graag over onze nieuwste producten, de laatste technische inzichten, interessante beurzen en ons brede aanbod aan professionele, kwalitatief hoogwaardige producten. Deze maand richten we ons op Prestolite-producten en onze speciale relatie met het merk.

Duurzame samenwerking

Onze samenwerking met Prestolite begon in 1980 toen de heer Berman voor het eerst in de scheepvaart en brandweervoertuigen markt actief werd. Wij leveren Prestolite alternatoren, starters en reserveonderdelen, en sinds 2019 is BermanTec ook de trotse officiele Prestolite-dealer voor hydraulische starters, reserveonderdelen en reparatiesets voor de Nederlandse en Duitse markt. Het hydraulische startsysteem voldoet ook aan de SOLAS-voorschriften voor de maritieme sector. Vanuit Nederland verzenden we de producten over de hele wereld.

Kwalitatief hoogwaardige producten

Prestolite – ook bekend als Leece Neville – verkoopt producten aan Original Equipment Manufacturer (OEM). Naast hulpverleningsvoertuigen produceert het voor vrachtwagens en bussen (Mercedes, MAN, DAF), industriële uitrusting (Caterpillar, MTU, Perkins), landbouw (Claas – John Deere) en ook voor het leger. Hun hydraulische starters zijn ideaal voor scheepsmotoren in afgelegen gebieden. Het biedt een back-up, secundair startsysteem voor dieselmotoren in een ‘no-start’-situatie. Bovendien investeert Prestolite veel in e-rijsystemen en test het deze nieuwe technologie in auto’s en bussen. Klaar zijn voor de toekomst is iets dat we zeer waarderen. Het is de manier om efficiënter te werken, zonder aan snelheid en precisie in te boeten.

Benieuwd naar de hoogwaardige alternatoren, starters, elektromotoren en reserveonderdelen die wij leveren? Neem een ​​kijkje op onze website voor alle details.

Vind ons op LinkedIn!

Deze nieuwsbrief is niet onze enige manier om u op de hoogte te houden. We zijn ook actief op LinkedIn en komen graag met u in contact! Volg ons daarom op LinkedIn!

Geïnteresseerd in onze producten en service? Kijk dan eens op onze website en volg ons op LinkedIn voor meer informatie.

Vriendelijke groeten,

Het BermanTec-team