Producten

Beste klant,

Welkom bij onze nieuwe BermanTec Nieuwsbrief, de maart 2021 edities staat nu online! In deze uitgave zullen we dieper ingaan op ons productassortiment en de hoogwaardige merken die we aanbieden voor een breed scala aan industriële toepassingen. Bestel de jouwe direct online of neem contact op met ons deskundige team.

Uw leverancier met een reputatie en 41 jaar ervaring!

Bij BermanTec leveren we eersteklas alternatoren, starters, solenoïdes, elektromotoren, schakelaars, poelies, pompen en meer. Wij zijn een toonaangevende leverancier van merken zoals DelStar, Prestolite, Leece-Nevillle, Bosch, Chrysler, Hitachi, Denso en meer.

Gerenommeerde wereldwijde merken

Wij staan ​​voor kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en op kennis gebaseerde ondersteuning. Daarom bieden we alleen de beste wereldwijde merken aan. Omdat we dit jaar ons 41-jarig jubileum vieren, zijn we trots op de goede wil en het vertrouwen dat we hebben opgebouwd bij ons klantenbestand en we zijn verheugd om u te blijven helpen met uw technische uitdagingen door middel van onze producten en diensten.

Amerikaanse merken

Japanse merken

EU / AU-merken

Belangrijkste productcategorieën

Onze alternatoren en starters zorgen ervoor dat uw machine of voertuig op het hoogste niveau van output en efficiëntie werkt. Hieronder vindt u een uitgebreide lijst van onze belangrijkste productcategorieën. De behoeften van onze klanten variëren, dus we zorgen er ook voor dat we ook reserveonderdelen en reparatiesets aanbieden voor de onderstaande categorieën.

Alternatoren / Regelaars | Startmotoren | Relais | Stopmagneten | Pompen | Generatoren | Elektromotoren | Handhydraulisch | Poelies

Toepassingen

Met ons aanbod bereiken wij een breed scala aan industrieën. Wij leveren en adviseren klanten van lichte tot zware machines in maritiem, landbouw, bouw, enzovoort. Ons team is beschikbaar om te bespreken welke producten het meest geschikt zijn voor uw persoonlijke toepassing, neem snel contact met ons op.

We houden u ook op de hoogte van het laatste nieuws en productreleases via LinkedIn. Wij kijken ernaar uit om met u in contact te komen!

Vriendelijke groeten,

Het BermanTec-team

Merken
Altrenator r