Beste relatie,

In deze maandelijkse nieuwsbrief van BermanTec informeren wij u graag over onze nieuwste producten, de laatste technische inzichten, interessante beurzen en ons brede assortiment aan professionele, kwalitatief hoogwaardige producten. In deze december-mailing willen we de borstelloze alternator in de spotlights zetten.

De voordelen van borstelloze alternatoren

Alternators zuigen lucht van achter naar voren om de interne elektronica te koelen. Deze luchtstroom zorgt er ook voor dat stof de alternator binnendringt. Om te voorkomen dat stof aan de borstels (hangt) blijft hangen en kapot gaat, zijn de borstelloze versies van de alternator ontworpen. Deze borstelloze alternators hebben minder bewegende delen, wat zorgt voor minder slijtage van de alternator.

Alle belangrijke interne componenten die stroom voeren, zoals een veldspoel, regelaar, diodenset, connectoren en stator, zijn stationaire componenten en zijn beter bestand tegen trillingen en vuil. Dit alles verhoogt de duurzaamheid en betrouwbaarheid onder zware omstandigheden. Wat simpelweg betekent: een langere levensduur.

Er zijn enkele voor de hand liggende voordelen van borstelloze alternatoren op te noemen:

– Geen borstels die vastlopen, breken, stuiteren of slijten

– Geen veren die kunnen breken

– Geen sleepringen die verroest of kortgesloten raken

Moderne bedrijfsvoertuigen stellen steeds hogere elektrische eisen en vereisen vaak een hogere belasting van de accu. De innovatieve borstelloze alternators kunnen de prestaties van uw accu verbeteren door:

– Meer vermogen te leveren bij alle snelheden

– Sneller opladen, sneller batterijherstel

– Kortere batterijcyclus en langere levensduur van de batterij

Last but not least: het hoge rendement van de borstelloze alternator leidt tot minder motorvermogen, wat resulteert in een aanzienlijke brandstofbesparing. Een kostenbesparende oplossing voor uw wagenpark!

BermanTec biedt het topassortiment borstelloze alternatoren aan met de DelStar-serie. Bezoek onze website waar u veel technische details kunt vinden. Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze kantoren, we staan ​​klaar om u te adviseren over uw specifieke vragen en toepassing.

We houden u ook op de hoogte van het laatste nieuws en productreleases via LinkedIn. Wij kijken ernaar uit om met u in contact te komen!

Vriendelijke groeten,

Het BermanTec-team