Beste relatie,

Welkom bij de BermanTec-nieuwsbrief van april 2021. In deze uitgave gaan we dieper in op onze catalogus van grote merken en laten we u kennismaken met ons veelzijdige productassortiment door populaire machines uit verschillende zware industrieën te bekijken. Voor meer specifieke vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Bouwmachines

Wij leveren alternatoren, starters en andere componenten voor alle essentiële onderdelen van zwaar materieel die nodig zijn voor grootschalige bouwprojecten. Op onze website vindt u units en onderdelen van enkele van de grootste internationale constructiemerken zoals Caterpillar, Liebherr, Bobcat, Komatsu en Kubota. We leveren starters en onderdelen voor een breed scala aan machines, waaronder bulldozers, graafmachines en schrankladers.

Voor de Caterpillar Bulldozer van 14,6 liter past onze DS-12-starter perfect. De Nikko 24V (JNKS-15) is de geschikte starter voor Komatsu machines. Als u op zoek bent naar een vervangende starter voor uw Kubota-diesel minigraafmachine of andere Kubota-toepassingen, probeer dan onze 12V Nippon Denso-starter (JNDS-179). Deze kan ook worden gebruikt op Carrier of Bobcat applicaties. Alle genoemde producten zijn op voorraad en we streven ernaar om binnen de dag te verzenden, zodat u direct verder kunt met uw projecten.

Landbouwmachines

Ook voor uw tractors, maaidorsers en andere landbouwmachines vindt u op onze website de juiste componenten. Wij leveren onderdelen voor John Deere, Class, Krone, New Holland en vele andere grote merken. Onze DS-192 starter kan uw defecte John Deere tractorstarter vervangen, en deze 12V Prestolite alternator SCJ2231 past uitstekend bij de Claas Combine Harvester Lexion 540.

Vrachtwagens

Bij BermanTec geloven we in hoogwaardige en betrouwbare merken. Daarom leveren wij producten voor enkele van de beste vrachtwagenmerken in de branche, zoals Mercedes Benz, MAN, DAF, Volvo, Scania, Iveco en Renault.

Als u op zoek bent naar een starter die compatibel is met de Mercedes AROCS-, Mercedes ACTROS (MP4) of Mercedes ANTOS-serie, hoeft u niet verder te zoeken dan de CW Prestolite starter met 11 tanden. We leveren ook starters en alternatoren voor MAN’s TGA-, TGS-, TGX-, TGL- en TGM-series. Vind hier de alternatoren voor MAN, de alternatoren voor de Volvo FH-serie hier en als u geïnteresseerd bent in een alternator voor Scania Serie P, Serie R of Serie T, vindt u hier onze 24V Prestolite alternator.

Scheepsmotoren

Scheepsmotoren hebben gespecialiseerde componenten nodig om ervoor te zorgen dat uw machines met het hoogste niveau van efficiëntie werken. Hieronder vindt u een overzicht van de merken scheepsmotoren waarvoor wij starters en alternators leveren:

MAN | Caterpillar | Hyundai | Zeppelin | Volvo Penta | Yanmar |

Daihatsu | Perkins | Lindenberg Anlagen | MTU | Onan | Dorman | Lifeboats

Speciale voertuigen

Bij BermanTec zijn we er trots op dat wij aan een uitgebreide lijst van industrieën kunnen leveren. Naast de hierboven genoemde categorieën hebben wij ook starters en dynamo’s voor koelwagens, bussen & treinen in ons assortiment.

Bijvoorbeeld, diverse Europese treinprodenten gebruiken de door ons aangeboden Prestolite MS7 Starter serie (24V voor Class 180 trein met Cummins QSK19 motor). Vind deze hier: MS7-417A.