Beste relatie,

Welkom bij onze bedrijfsupdate van november 2021. Als onderdeel van het Europees Jaar van het Spoor zullen we in deze editie belichten hoe treinen het continent verbinden en wat BermanTec te bieden heeft voor deze bijzondere industrie. We willen graag ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze klanten te bedanken voor hun bezoek aan EUROPORT 2021 en om enkele memorabele momenten van het evenement van dit jaar te delen.

Spoor transport

Europa heeft het op een na grootste en meest uitgebreide spoorwegsysteem ter wereld: meer dan 201.000 kilometer spoor verbindt het continent. Het is verreweg de veiligste manier van vervoer over land en is verantwoordelijk voor slechts 0,4% van de totale uitstoot van broeikasgassen in het Europese vervoer. Dit is bereikt door voortdurende inspanningen om het spoorvervoer te verduurzamen, waarbij meer dan 75% van de totale afgelegde kilometers wordt gefaciliteerd door treinen die op elektriciteit rijden.

Krachtige dynamo line-up

Als betrouwbare leverancier voor enkele van de grootste spoorwegorganisaties in Europa, bieden wij krachtige, duurzame starters en dynamo’s voor Cummins, Bosch en andere treintoepassingen. Met meer dan 40 jaar ervaring in deze branche begrijpen we het belang van het leveren van stabiele, duurzame en onderhoudsarme producten, zoals de de borstelloze Delstar alternatoren. U kunt de 100-18264 (linker montage) en de 100-18262 (rechter montage) vinden op onze website.

Prestolite assortiment voor gebruik op het spoor

Prestolite MS7-serie startmotoren zijn uitgerust op een breed scala aan treinen in heel Europa en Amerika. De MS7-417A wordt bijvoorbeeld gebruikt op de Cummins QSK19-motor, die de Class 180-treinen in Groot-Brittannië aandrijft. Dit 9kW-model wordt momenteel vervangen door de krachtigere M128R3840SET 24V – 12kW-versie, die hier verkrijgbaar is.

Andere starters uit de MS7-serie worden gebruikt op motoren voor MTU, een merk van Rolls-Royce dat spoorwegoplossingen levert over de hele wereld, van Duitsland, Nieuw-Zeeland tot Zuid-Afrika en Sri Lanka. Wij hebben tevens in onze collectie: de MS7-501A, de MS7-502A en de MS7-510A.

Spoorwegtoepassingen

Voor meer informatie over spoortoepassingen kunt u hier altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte pasvorm voor joua.

Als grootste maritieme vakbeurs ter wereld waren we dit jaar trots om BermanTec te vertegenwoordigen op EUROPORT 2021. We willen de organisatoren bedanken voor hun geweldige inzet ondanks de aanhoudende covid-19-pandemie, en voor het feit dat ze ons de mogelijkheid hebben geboden om onze klanten en partners weer persoonlijk te kunnen ontmoeten.

@Europort, 2-5 November 2021

Ons team was blij klanten uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië en zelfs verder weg in onze stand te hebben mogen verwelkomen. We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien!

Kom in contact met ons via LinkedIn om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen!

Ook houden we u via LinkedIn op de hoogte van het laatste nieuws en productreleases.

Wij kijken ernaar uit om met u in contact te komen!

Met vriendelijke groeten,

Het BermanTec-team