Beste relatie,

In deze nieuwsbrief van BermanTec vertellen wij u graag over onze nieuwste producten, de laatste technische ontwikkelingen, interessante beurzen en ons brede assortiment aan professionele, kwalitatief hoogwaardige producten. Deze maand vertellen we je graag meer over onze geschiedenis en de aankomende beurs Shipping Technics Logistics 2020.

De geschiedenis van BermanTec

De geschiedenis van BermanTec gaat terug tot 1980, toen de oprichter van het bedrijf (de heer Peter Anthonie Berman) ons eerste kantoor in Rotterdam startte. Tegenwoordig hebben we ook een kantoor in Duitsland en leveren we onze producten wereldwijd.

We zijn erg trots om dit jaar ons 40-jarig jubileum te vieren. Al die tijd hebben we hechte en langdurige relaties opgebouwd met onze klanten en leveranciers. In 1987 waren we de eersten die het Canadese bedrijf Dixie Electric op de Europese markt brachten, en we hebben een lange geschiedenis met bedrijven als Prestolite en vele andere leveranciers uit Europa, de VS en Azië.

Maatwerkoplossingen

We hebben bewezen een betrouwbare leverancier te zijn met veel kennis van alternatoren, solenoïdes, elektromotoren, starters en nog veel meer. We geven onze klanten het best mogelijke technische advies en een oplossing op maat voor uw specifieke toepassing. En heb je haast om je bestelling te ontvangen, dan kunnen we deze indien nodig dezelfde dag vanuit ons magazijn in Rotterdam verzenden. Wij leveren aan de maritieme, scheepvaart, automotive, heavy-duty, landbouw en vele andere industrieën. Vanaf het begin werken we alleen met merken van de hoogste kwaliteit, zoals Elettrostart, Cole Hersee, Bosch, Prestolite, DelStar en nog veel meer. Bezoek onze website om ons uitgebreide assortiment aan producten te zien en aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft.

Bezoek ons op Shipping Technics Logistics 2020

Op zoek naar de grootste binnenvaartbeurs? Kalkar in Duitsland is waar je moet zijn! Deze bekende beurs vindt plaats op 29 en 30 september 2020 in de Messe Kalkar, met meer dan 9.000 vierkante meter beursvloer. Het is de plek om een ​​groot assortiment aan starters, dynamo’s, stopmagneten en hydraulische producten te vinden. BermanTec zal er ook zijn om u onze nieuwste producten te laten zien. Onze technische verkoopcollega’s bespreken graag hoe wij u kunnen helpen bij uw technische uitdagingen. Ga voor meer informatie naar de Kalkar Exhibition-website We zien u graag op onze stand nr. 161 – hal D! Geïnteresseerd in onze producten en service? Volg ons op LinkedIn en kijk op onze website voor meer informatie. Vriendelijke groeten, Het BermanTec-team